Curs achiziții publice – perioada 05-07.06.2015


Că tot v-am povestit ieri de începutul dragostei mele cu achizițiile publice, azi vă anunț că fac parte din echipa SC CPP UE SRL –  Centrul de Pregătire Profesională pentru Uniunea Europeană și o spun cu mare mândrie deoarece lectorii acestei societăți sunt formatori cu  experienţă în analiza şi verificarea proiectelor cu finanţare europeană, care îşi desfăşoară activitatea Autorităţilor de Management.

 

Weekend-ul următor, alături de echipa societății CPP UE SRL organizăm cursul de achiziții publice într-un format diferit decât ce există pe piață la acest moment. Astfel, cursul va avea un concept tip workshop care să pregătească participanţii pentru a face faţă cerinţelor tehnice în domeniul achizițiilor publice.

 

Inteționez, ca acest curs să îl desfășor cu participanții prin aplicaţii practice care să faciliteze o cunoaştere şi o aplicare optimă a legislaţiei specifice şi o înţelegere a modului în care pot fi prevenite corecţiile financiare.

 

Pe parcursul cursului se vor prezenta și se vor discuta, documente specifice achizițiilor publice:

  • Programul Anual al Achizițiilor Publice,
  • Tipurile de proceduri în funcție de praguri și de autorități,
  • Elaborarea documentelor aferente procedurilor,
  • Evitarea corecțiilor financiare sau a altor tipuri de amenzi.

 

Cu mare interes, vă aștept să participați la sesiunea organizată în perioada 05-07.06.2015, începând cu ora 17:30 la punctul de lucru al societății CPP UE SRL, Bd. Geniului, nr.34, sector 6, București (în spatele Palatului Cotroceni).

 

Taxa de participare este de 500 lei, dar dacă vă strângeți 5, scade la 400 de lei de persoană. Pentru înscrieri puteți accesa site-ul: http://cppue.ro/eventimente/achizitii-publice-05-07-iunie-2015/

Sau să mă contactați pe mine!

 

Si nu în ultimul rând, vă spun LA MULȚI ANI copilului din voi!

Loading Facebook Comments ...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *