Despre mine


liviaÎn primul rând bine v-am găsit!
Începând cu anul 2009 am lucrat ca expert în achiziţii publice la Ministerul Turismului. În anul 2010, având în vedere reorganizarea structurii centrale, am derulat activitatea de expert achiziţii publice în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. O mică schimbare s-a produs în 2012 când am început activitatea în cadrul structurii de control a Autorităţii de Management a Programului Operaţional Regional din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, structură din care fac parte şi în prezent.

Cunoscând importanţa marketing-ului online, în anul 2009, am lansat împreună cu prietena mea Alex. (Băran) Petrescu, firma Merită Citit SRL şi site-urile www.meritacitit.ro şi www.meritangajat.ro. În prezent, în portofoliu a rămas comunitate MeritAngajat, deoarece MeritaCitit a fost cumpărat de un prieten drag nouă.

În timpul liber susţin cursuri specifice în domeniul achiziţiilor publice şi a proiectelor finanţate din fonduri nerambursabile, pentru cei interesaţi. Alături de ceilalţi experţi ai firmei CPP UE SRL avem prilejul de a face cunoscută experienţa noastră în aceste domenii, având în vedere faptul că întregul colectiv lucrează în paralel sistemul public, respectiv pentru Finanţator.

Totodată, îmi fac timp să petrec şi să particip la conferinţe!

S-auzim de bine!