Printre atâtea femei, un bărbat rezistă


Astăzi la masa de lucru am realizat cât de greu îi este unui bărbat să susțină o discuție profesională cu femei în jur care deviază ușor de la subiect. Atitudinea femeilor destinde atmosfera de lucru și totul devine mult mai plăcut. Vorba aceea dacă nu ai o femeie acasă ești sărac, casa e goală.

Activitatea de formare profesională este interactivă și ca trainer nu este permis să ai zile mai puțin fericite. În momentul în care transmiți o informație, transmiți o stare, care trebuie să fie una bună. Ăsta este unul dintre motivele pentru care participanții Centrului de Pregătire Profesională pentru UE se întorc cu drag și interes la alte cursuri, seminarii sau workshopuri. Unii ajung să facă parte din echipa CPP UE.

Revenim la subiectul nostru:

Octavian: Eu sunt cel mai agreat dintre voi!

Manuela: Asta îți place ție să crezi.

Octavian: Răutăcisme din ăstea d-ale voastre …

Codrina: Prisma ta este mai îngustă, decât a noastră. De aia nu mă supăr pe tine când nu mă înțelegi. Este la fel ca la culori, bărbații disting mai puține nuanțe ale culorilor decât femeile…

Evident în cor s-au auzit râsetele amuzate ale femeilor, dar și ale lui.

Din punctul meu de vedere, nu este ușor pentru un bărbat să lucreze și chiar să conviețuiască cu o femeie, bineînțeles și viceversa este valabilă. Suntem atât de diferiți încât uneori ne-am sparge capetele de la un simplu pardon, să trec și eu…

Concluzia serii este că mai sunt și bărbați care rezistă într-un colectiv de femei, iar acestea la rândul lor găsesc înțelepciunea de a nu se supăra pe ei.

Pies – replica de la zicala cu care am început, cu care femeile nu au fost de acord:

Octavian: Femeia te face milionar din miliardar.

Loading Facebook Comments ...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *